2014. február 8., szombat

Prológus


Megérkeztem az új bloggal. Nem biztos, hogy sűrűn tudom hozni a részeket, de majd igyekszem. Tudom, Zaynes sztorit vártatok inkább, de régóta szeretnék Harryvel írni, így most ő került sorra. Remélem tetszik majd a blog. Jó olvasást!



A múlt, ami valamilyen formában mindig kísérteni fog. Talán közhely, de mekkora igazság. El akarod felejteni azt, ami történt, de hirtelen minden az arcodba csapódik. Mindenegyes pillanat újra előjön. Egyedül nem megy, nem tudsz tovább lépni. Kell egy társ, aki mindenben melletted áll, aki azon van, hogy segítsen a múltat köddé változtatni. Angel Freese is így van. A piszkos múltja, mindig visszarántja, a rémálmok nem szűnnek, a férfiaktól való távolságtartása érthető. Hiszen egy drogos, férfi után, aki belerángatta a nőt a bajba, hogy is lehetne másképp? Aztán ott van még a bűntudat, amitől nem tud szabadulni, felemészti. Folyton-folyvást csak az van benne, Ő egy gyilkos. Megölte azt, a férfit, akit szeretett. Vajon képes lesz valaha rájönni, hogy igazából nem is ő tette? Hogy nem kell, hogy bűntudata legyen miatta, mert talán a férfi megérdemelte?! Vagy talán mégis Ő volt… és bűnhődnie kell. Mások büntetik, vagy talán Ő saját magát? Harry Styles, a férfi, aki felfedezi a benne rejlő bűntudatot, aki nem hagyja, hogy ez a természetfeletti vonzalom, ami hatalmába kerítette őket, csak úgy elvesszen. Angel végül őt is bünteti, küzd a férfi ellen, aki láthatólag nem adja fel. A nő megadja magát… vagy veszni hagyja Harryt, és talán a nagy szerelmet?

ui.: ez már Prológus 2.0 :DDD Át kellett írnom, mert a másik egyáltalán nem illett a sztorihoz. Talán azért, mert akkor még azt sem tudtam mit akarok kihozni belőle, most viszont már valamennyire képben vagyok. 
Millió csók. 

10 megjegyzés:

  1. igéretesnek tünik :) én olvasni fogom az biztos :D kiváncsian várom a folytatást :3 :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia!
      Huhh akkor egy olvasóm már tuti van, ezért már érdemes folytatni.:D
      Gabi Gab.xx

      Törlés
  2. Ez érdekes...
    Kíváncsi vagyok a folytatására. :)

    VálaszTörlés
  3. Borzalmasan örülök, hogy végül bele vágtál az új blogba! Nagyon-nagyon tetszik ez a történet, és kíváncsian várom, hogy mit fogsz ebből az egészből kihozni. Egy biztos: én végig olvasni fogom!:)
    Ölel, Sky

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziia!
      Én is örülök, hogy belevágtam.:D Remélem a folytatás is tetszeni fog.:D És oh, már van pár olvasóm.:D
      Gabi Gab.xx

      Törlés
  4. Rohadjal meg....elloptad a blogom szereploit..legy egyedi bazd meg es ne fabfictionokat gyartsal..rohadt kurva......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a "kedves" kommentet. Ha esetleg arra gondolsz, hogy a szereplőim Harry Styles és Phoebe Tonkin, tájékoztatlak, hogy millió +1 blognak ők a szereplői, szóval nem lopkodok. Mi az, hogy ne írjak fanfictiont? Majd én eldöntöm mit akarok írni! Ha meg esetleg a történettel van problémád és úgy gondolod valahonnan lopom, kérlek linkeld a blogod. Örülök, hogy ennyire féltékeny vagy, de nem kell ezért ilyeneket írogatni. Mellesleg van egyáltalán blogod? Mert, ha igen hol a blogger profilod, és miért nem névvel írsz? Elég szánalmas vagy.

      Gabi Gab

      Törlés